Hoppa till sidans innehåll

Hyra festlokal


Festlokal_02
Födelsedagskalas, bröllop eller konferensfest med företaget?

Hyr vår fina festlokal med strandtomt på bekvämt gångavstånd från Gullmarsplan!

I vår festlokal har det förekommit många glada fester och andra sammankomster genom årens lopp. Det går att hyra festlokalen veckans alla dagar, om den inte är bokad av någon annan. Ni kan vara upp till 70 personer samtidigt.

Utanför festlokalen ligger en härlig terrass där till exempel välkomstdrinken kan avnjutas, med Mälarens glittrande vatten som fond. Från terrassen kan man ta en trappa ner till strandtomten som är inhägnad. Detta ger oanade möjligheter att till exempel kombinera festen/sammankomsten med en båttur från centrala Stockholm, att servera aperitifen i det fria eller att grilla korven till vickningen.

Festlokal_01

Huset är trots allt ett båthus med roddbåtar, varför inte låta gästerna eller medarbetarna prova på att ro i en riktig roddbåt med instruktioner av erkänt duktiga roddare? Mer om detta här!

Utrustning för 70 personer ingår i uthyrningen. Festlokalen kan möbleras efter många olika önskemål och du kan tillaga din egen mat i köket. Det finns både stora och små bord.
 
 
Intresserad? Kontakta Hammarby Rodds festlokalsansvarige, Bengt Lindström, 070-657 61 95, om du vill boka, har frågor om festlokalen eller vill komma och titta på lokalen. Du kan också skicka en skriftlig förfrågan via mejl till This is a mailto link. Glöm inte att ange namn och telefonnummer så att vi kan nå dig för detaljöverenskommelser.
 
Ha en riktigt trevlig fest!
 

Festlokal_03

Uppdaterad: 01 JUN 2021 17:57
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Anders Haulin, Rabarbergatan 8
75449 Uppsala

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link