Hoppa till sidans innehåll

Årets klubbmästare korade

21 OKT 2013 00:00
  • Skapad: 21 OKT 2013 00:00

Årets klubbmästerskap anordnades i helgen på ett soligt, vindstilla och kyligt (+2°C) Årstaviken. Tävlingssträckan var från första röda prick hitom Årstabron, till stora bryggan på klubben (ca 2000m).
Två scullerfyror ställde upp i vad som av vinnarna brukar beskrivas som årets viktigaste tävling. I lag Kaza rodde Benoît Dessirier, Sebastian Fischer, Lisa Backman och Michael Helmer. Lag Victoria bestod av Ida Andersson, Hanna Pingry, Carl-Henrik Laurell och Henrik Persson.
 
Efter en uppvärmning till Årstakajen lade båtarna upp sig på startlinjen. Båda lagen kom iväg lika snabbt och låg sen sida vid sida i 600 meter. När båtarna körde uppgångar så hade lag Kaza mer krut i sina, och drog ifrån. Krafterna tröt för lag Victoria och i mål var Kaza solklara vinnare. För andra året i rad var tävlingen helt befriad från krockar och nära-prick-upplevelser.
 
2013 års klubbmästare är Benoît Dessirier, Sebastian Fischer, Lisa Backman och Michael Helmer!
 
Efter tävlingen var det dags för den sedvanliga höststädningen av klubbhus och tomt, samtidigt som den nya utbyggnaden isolerades i väggar och tak. Där ska det bli båtförvaring och roddmaskinslokal, då gymmet har blivit för trångt tack vare klubbens växande medlemsantal. Tack alla ni som hjälpte till med städning och bygge.
20131020_161845

Skribent: Henrik Persson
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Anders Haulin, Vapengatan 20
12652 Hägersten

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link