Hoppa till sidans innehåll

Det händer under hösten

08 SEP 2009 00:00
  • Skapad: 08 SEP 2009 00:00

Sommaren är över och nu ökar aktiviteten på klubben. Nybörjarträningen har dragit igång på onsdagar och det är aktivtet på klubben nästan varje dag.


Redan denna vecka kommer arbetet med att byta ut stängsel och grindar att påbörjas. All arbetskraft är välkommen torsdag kväll samt lördag och söndag.

Sprint-SM avgörs på Magelungen i Farsta den 19:e september. Då det är hemmabana ska vi försöka ha så många båtar som möjligt. Anmäl intresse för eget tävlande till roddchefen snarast eller kom bara ut och titta och heja under tävlingsdagen.

Söndag den 4:e oktober klockan 10 är det dags för Klubbmästerskap och höststädning. Alla aktiva medlemmar bör känna sig kallade till båda aktiviteterna.

Årets sista tävling är Leksand Rowing Race som avgörs den 10:e oktober. Vilka besättnignar som åker är en öppen fråga än så länge. Sista anmälan är den 27:e september.

Under början av december kommer ett skidläger att anordnas i Harsa utanför Järvsö i Tomas Ericssons regi. Mer info och inbjudan kommer senare.

Under vintern kommer även uppfräschningen av klubblokalen att fortsätta liksom renovering av båtar och montering av nya båtställningar i båthallen. Idéer och handräckning är välkommna.

Skribent: Anders Joelsson
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Anders Haulin, Vapengatan 20
12652 Hägersten

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link