Hoppa till sidans innehåll

SM i Farsta - Del 2

02 SEP 2012 00:00
  • Skapad: 02 SEP 2012 00:00

Vi börjar med att gratulera Anders Selander till SM-bronset i herrar lättvikt! Vi gratulerar även alla de som för första gången tävlade i Hammarbys roddräkt, mycket roligt. Nedan följer text från våra nya medlemmar Filippa och Gustav om deras upplevelse av SM som nya bajenroddare:

 

 ”På lördagen var det dags för damåttan. Vi fick en fin start och hängde med UARS men tappade lite efter de första 500 meterna och slutade på en fjärdeplats. Det var bra flyt i båten och en bra insats av roddare och cox. Loppet var roligt och nu är det bara att träna på så förbättrar vi oss till nästa år!
Bra gjort av alla roddare som ställde upp i tävlingarna under SM-helgen!”
Filippa Olsson (började ro kring 2011 och har redan börjat tävla)

 

" Efter att ha haft ett uppehåll från rodden på ungefär 3 år med studier och jobb utomlands så känns det bra att komma in i "min" vardag igen. (Under gymnasiet så gick jag på Strömstad roddgymnasium och tävlade för Strömstad roddklubb vilket betydde mer än 10 pass/vecka). Men nu när jag flyttat till Stockholm så blev det ett sug efter rodden igen och det blev ganska naturligt att jag började ro för Hammarby. Att få ställa upp i SM igen efter alla dessa år, och dessutom få göra det i en stor lagbåt kan ha varit något av dom bättre sakerna som har hänt mig på länge och ni kommer få se mig bära Hammarbys färger ett par år till, för en bättre roddfamilj får man leta efter"
Gustav Frebelius
Skribent: Henrik Persson
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Alexandra Börjesson, Sankt Göransgatan 153 lgh 1315
11217 Stockholm

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link