Hoppa till sidans innehåll

Långlopp och landslagsläger i Tjeckien

15 APR 2015 17:38
Första veckan i april åkte Adam Wuilmart på landslagsläger i Tjeckien. Det är det första utav två årliga läger som roddförbundet arrangerar för att ta ut lag som ska representera Sverige på internationella regattor.
  • Skapad: 15 APR 2015 17:38

Adam på landslagsläger i Tjeckien

Första veckan i april åkte jag, Adam Wuilmart på landslagsläger i Tjeckien. Det är det första utav två årliga läger som roddförbundet arrangerar. Deltagarna på lägret är allt från senior-eliten som har för avsikt att kvalificera sig till OS i Rio till juniorer vars mål är att få representera Sverige på internationella regattor.

Lördag den 4:e april deltog jag i ett 6 km långt långlopp med över 400 startande varav flera var senior och juniorvärldsmästare. I juniorklassen ställde jag och SRK:s Johan Jensen upp. Relativt ovana vid tävlingstakt slutade Johan 24:a och jag 18 sekunder efter som 27:a. Fullständig resultatlista hittar du här: http://www.sportis.cz/csv.php?id=1503&co=vysledky .

 

På torsdagen den 9:e April rodde vi testlopp på 2000 m i kanalen på roddbanan i Račice. Jag slutade på en tredjeplats efter SRF:s Eskil Borgh och SRK:s Johan Jensen. Tredjeplatsen räckte för att bli nominerad till att få ro 2x på JEM i Maj tillsammans med Johan, men p.g.a särskilda skäl valde vi att avstå EM-platsen.

Nu bär det av hem till Strömstad igen för att fortsätta med träningen.

 

Skribent: Adam Wuilmart
E-post: --
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Alexandra Börjesson, Sankt Göransgatan 153 lgh 1315
11217 Stockholm

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link