Hoppa till sidans innehåll

Dags för tävling i Banyoles!

20 MAR 2011 00:00
  • Skapad: 20 MAR 2011 00:00

11banyo10

När nu solen har kommit fram med besked vågar sig alltfler lokala roddare och kanotister ut på vattnet. Vi har också, utöver de tyska och ryska kanotister som redan var här när vi kom, fått sällskap av ett stort gäng scullerroddare från engelska Leander RC.

 11banyo11

Med fler båtar på vattnet och lite förvirring kring trafikregler har det blivit lite incidenter, bland annat en frontalkrock med en brittisk roddare. När väl dammet lagt sig fanns inga personskador och bara marginella båtskador. Men efter det är det många extra blickar över axeln. Både ett ofrivilligt dopp och mycket lokala, snabbt övergående åskmoln, har förekommit.

11Banyo8

Värre är det då med alla krämpor som visar sig i form av de givna blåsorna, men även trilskande senor i underarmar och knän. Mycket tigerbalsam och lite massage ska förhoppningsvis göra susen mot både blåsor och senor. All solröd hud är svårare att fixa till snabbt.

11banyo9


På söndag är det tävlingsdags i vad vi på förhand trodde var en ganska liten regional tävling som kunde jämföras med serierodden på hemmaplan, eller möjligen något större. Men nu när startlistan har kommit ser vi att Daniel och Gustav kommer att få möta 36 andra singlar! Övriga klasser är inte fullt lika stora men bjuder på mycket bra motstånd med bland annat en flerfaldig världsmästarinna som startar i damsingel och damdubbel.

Skribent: Anders Joelsson
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Alexandra Börjesson, Sankt Göransgatan 153 lgh 1315
11217 Stockholm

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link