Hoppa till sidans innehåll

Första rapporten från Banyoles

16 MAR 2011 00:00
  • Skapad: 16 MAR 2011 00:00

11banyoles2DAG 2
 Regn regn regn, herregud vad det har regnat! Området är nu i det närmaste vattentäckt och för att ta sig till bryggan får man vada i nästan knädjupt vatten. Händerna ömmar och blåsor vårdas för fullt, men vi tuffar på enligt träningsschemat, äter sover och ror. 
Gruppens väderguru Daniel gjorde dagens första pass på maskin i väntan på uppehåll, och gick strax efter lunch ut i det utlovade vädret, i uttalat ”vattentäta skor” trots uppmaningar om barfota och uppkavlade byxor. Naturligtvis blev det därefter regnkaos och åskstorm, och Daniel kom snart tillbaka arg som ett bi och krävde pengarna tillbaka, lite oklart från vem.

11banyoles4
Gustav gick under morgonpasset en spontan match mot en av spanjorerna, med påföljd att blodblåsorna sprack. Eftermiddagen tillbringades i ryss-gymet samt med en vattendränkt löptur runt sjön.

Carl och Henrik gjorde av morgonpasset i tvåan i rasande fart, vilket dessvärre innebar att Carls ena handled åkt på stryk. Även han vek eftermiddagen åt ryss-gym och löptur. Henrik däremot tog en mot Carl ointaglig ledning i kilometerstriden, genom att gå ut i Gustavs singel under eftermiddagen.

Annelie har under dagen klippt till med tre träningspass, row perfect på morgonen, följt av ett båtpass, samt ytterligare ett båtpass på eftermiddagen.

Anders premiärtränade idag och sällade sig till skaran löpare runt sjön (dock på egen hand), vi räknar med en aning stela ben i morgon. 11banyoles7

Damdubbeln med Malin och Helena hade en fin inledning på dagen, dock följt av lite gruff som handgripligen löstes med strikta regler om vem som ansvarar för styrning respektive taktsättning. Eftermiddagspasset nöttes igenom och avslutades i galant stil i lägrets första uppehållsväder.  

Dagens mest underhållande stund stod Daniel för när han under stor frustration och med hjälp av sitt högst oförstående mobila översättnings-app försökte förklara för tvättstugechefen att ”I know how to wash”, i högre och gällare tonläge för varje försök, och klubbens tränare blev tillkallad för att försäkra sig om att allt stod rätt till.
Skribent: Helena Ottosson
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Alexandra Börjesson, Sankt Göransgatan 153 lgh 1315
11217 Stockholm

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link