Hoppa till sidans innehåll

Motion till årsmötet

12 MAR 2017 19:28
Det har inkommit en motion till årsmötet. Styrelsen har lämnat ett yttrande om denna.
  • Skapad: 12 MAR 2017 19:28

1.
Ny leverantör av roddkläder.

2.
Jag vill att styrelensen utreder alternativa leveratörer av roddräkter och tillhörande plagg. Det finns idag flera leveratörer runt om i världen som erbjuder prisvärda och snygga alternativ, exempel på möjliga leverantörer är KonSports, Amura och Spirit.

Efter egen utredning har jag kommit fram till att KonSports vore den bästa leverantören. Med kvalitativa produkter, snabba och pålitliga  leveranser till konkurrenskraftiga priser. KonSports erbjuder engelskspråkig produktkatalog och kundtjänst. Dessutom erbjuder KonSports kostnadsfria designförslag. Ett antal designförlsag skulle möjliggöra en omröstning inom klubben och stärka klubbkänslan och gemenskapen.

3. Dagens leverantör erbjuder dyra och omoderna klubbkläder.

4. Jag föreslår att stämman ger mig uppdraget att upprätta ett samarbete med KonSports och presentera olika designförslag samt administrera en designomröstning i klubben.


Stockholm, 2017-02-21
Saioa Ibarrola BarandikaYttrande från styrelsen:

Bakgrund:
Hammarby Rodd använder idag amerikanska JL Racing som huvudsaklig leverantör av roddkläder, vilket bland annat innefattar tävlingsdräkter, västar och jackor. Deras kläder håller mycket god kvalitet vilket, i kombination med att den amerikanska dollarn nu står starkt i kurs, gör deras priser höga.

Styrelsens kommentar:
Styrelsen uppmuntrar starkt att medlemmarna kommer med synpunkter på verksamheten, och uppskattar att man vill vara med och jobba för det man tycker ska förändras och förbättras.

Vilken leverantör av roddkläder föreningen ska ha – samt utseendet på dessa – anser vi inte vara en årsmötesfråga, utan istället något som styrelsen ska besluta om. Vid avslag kommer det att uppdras åt den nya styrelsen att vidare behandla innehållet i motionen, och där ser nuvarande styrelse gärna att Saioa är delaktig.

Styrelsen föreslår därför att årsmötet avslår motionen.


Stockholm, den 12 mars 2017

Skribent: Henrik Persson
E-post: Adressen Gömd
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Alexandra Börjesson, Sankt Göransgatan 153 lgh 1315
11217 Stockholm

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link