Hoppa till sidans innehåll

Nya tricks och blåsor i Banyoles

22 MAR 2010 00:00
  • Skapad: 22 MAR 2010 00:00

Sent söndag kväll kom två trötta roddare till Skavsta. Här är deras sista rapport innan de lämnade Banyoles:


Blås-status sista dagen


Efter ett lugnt förmiddagspass på spegelblankt vatten håller vi nu på att göra oss i ordning för avresa hem till Sverige.
Det har varit en lugn dag idag med tid för eftertanke. Jag tänkte nämna några saker som jag tar med mig från det här lägret annat än 120 rodda kilometer. Det är framförallt två saker som även medfört en tredje sak gratis. Det första jag tar med mig är att jag i roddraget behåller årbladet täckt genom hela draget där jag tidigare känner att jag fuskat och börjat lyfta åran redan innan jag avslutat draget. Nästa sak jag tar med mig är att jag avslutar draget några centimeter tidigare och är noga med att undvika att händerna i detta läge går emot kroppen. Båda dessa saker har gjort att jag får ett mycket bättre urtag och därmed behåller balansen i båten på återgången. Detta medför att jag på ett lugnt sätt kan skevra upp i tid och förbereda mig på nästa drag.

Jag är väldigt glad att ha möjligheten att åka iväg på ett sånt här läger och hoppas att även kunna göra något liknande nästa år.

Vi ses på klubben hälsningar Gustav och Daniel.


Daniel på bryggan.Gustav laddar med dubbla vattenflaskor.

Skribent: Gustav Larsson
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Alexandra Börjesson, Sankt Göransgatan 153 lgh 1315
11217 Stockholm

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link