Hoppa till sidans innehåll

Roddskolan för juniorer augusti 2012

03 SEP 2012 00:00
  • Uppdaterad: 13 NOV 2014 00:20

I augusti hölls en efterlängtad roddskola för juniorer ute på Magelungen. Det visade sig vara ett alldeles utmärkt och uppskattat avslut på sommarlovet för ungdomarna.
 
För första gången på flera år anordnades en roddskola i Hammarbys regi, ute på Magelungens roddbana i Farsta. Roddeleverna bestod av 7 stycken barn i åldrarna 10-14 år.
De som ordnade skolan var fyra av Hammarbys juniorer, Gustav, Maia, Adam och Oscar. 
Under dessa två veckor roddes det varje dag från 10 på morgonen till ca 16 på eftermiddagen. Lärorika roddpass varvades med en hel del bad, fika och fotboll och på det sättet försökte vi ta tillvara på sommarlovets sista dagar. Alltihop avslutades med ett grillkalas där de numera erfarna roddareleverna tävlade mot en föräldrabåt i den ärofulla grenen 500 Meter Inriggare (vilken tyvärr föräldrarna vann).
Vi som jobbade med roddskolan tyckte också  att det var mycket roligt att få hålla i den eftersom vi utvecklades en hel del som ledare samtidigt som vi bara hade roligt!
Tack till alla roddare och också till Kim Andersson och Bengt Lindström som båda veckorna bistod med assistans av alla möjliga slag. Vi hoppas att detta blir en återkommande tradition som i slutändan leder till att nästa generation hammarbyroddare är säkrad. Ytterligare ett par tillfällen är inplanerade för juniorträning på klubben innan höstmörkret tar vid.
Tack också till övriga som på olika sätt varit inblandade i roddskolan
Gustav Johansson, Adam Wuilmart, Maia Johansson, Oscar Larsson
 
/Gustav J

 

Se fotoalbum från roddskolan här.

Skribent: Anneli
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Alexandra Börjesson, Sankt Göransgatan 153 lgh 1315
11217 Stockholm

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link