Hoppa till sidans innehåll

Sista chansen att beställa klubbkläder!

08 MAR 2013 00:00
  • Skapad: 08 MAR 2013 00:00

Nu är det hög tid att beställa nya klubbkläder från det amerikanska företaget JL. Det är samma tävlingsdräkt som tidigare men nytt för i år är att vi kommer att använda oss av en så kallad ”Team-store”. Det innebär att alla som vill ha klubbkläder lägger sin beställning själva och betalar på nätet.
 
Nätbutiken kommer att vara öppen till den 10:e mars och leveranstiden är därefter ca 6 veckor.
 
Vi har lagt till ett antal produkter som har efterfrågats men det är absolut inte något tvång att köpa alla för att kunna tävla för Hammarby rodd. Vår tävlingsdräkt är däremot nödvändig och med vårt fantastiska sommarväder i Sverige så är det inte helt ovanligt att vi tävlar i långärmat under tävlingsdräkten. Denna tröja skall i så fall vara vit men behöver inte köpas från JL om man redan har en.
 
Vi har lagt ner ett par dräkter och tävlingströjor i båthuset för den som vill prova storlek.
 

Väst och Jacka är inte i första hand optimerade för rodd (västen fungerar dock bra innanför dräkt) utan de är tänkta att fungera för en rad olika sporter som cykel, skidor, löpning mm. Dessa skall enligt JL följa dräktstorleken väl. Dvs har man en tävlingsdräkt M så är det M som gäller för jacka och väst. Huvtröja och T-shirt skall vara något stora i storlek enligt JL, så om du är tveksam, gå ner en storlek.

 

Skribent: Anders Selander
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Anders Haulin, Vapengatan 20
12652 Hägersten

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link