Hoppa till sidans innehåll

Framflyttat årsmöte pga coronaviruset

14 MAR 2020 16:29
Hammarby Rodds årsmöte flyttas fram till preliminärt tisdagen den 16 juni (från 18 mars) på grund av coronaviruset. Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 19 maj. Även träningsrutinerna ändras.
  • Uppdaterad: 14 MAR 2020 16:29

I en något overklig situation är det bara att konstatera att hela samhället idag påverkas alltmer av spridningen av Corona. Även i Hammarby Rodd behöver vi vidta åtgärder för att i möjligaste mån minska risken för smittspridning. Föreningens styrelse har därför fattat följande beslut:

  • Föreningens årsmöte flyttas framåt till preliminärt den 16:e juni. Detta följer rekommendationer från Riksidrottsförbundet. Ny kallelse kommer när läget har klarnat. 
  • Enbart de som är helt fria från förkylningssymptom är välkomna till föreningens lokaler och träningstillfällen. Är du det minsta sjuk - håll dig hemma!
  • Samtliga gemensamma träningstillfällen flyttas utomhus och genomförs i form av löpning, rodd,  samt styrke- och spänstövningar med egen kroppsvikt. Då vi nu inte kan garantera tränarnärvaro bör de gemensamma träningstiderna ses som just detta. 
  • Vi vill uppmana alla som besöker våra lokaler att som första aktivitet när man kommer in tvätta händerna noggrant med tvål och vatten. Därtill är det nu extra viktigt att städa efter sig i såväl gemensamma utrymmen som i gym. Här har vi ett gemensamt ansvar.

I takt med att situationen utvecklar sig kan dessa riktlinjer komma att uppdateras. De kommuniceras då i första hand via föreningens hemsida.

Återkom gärna om något är oklart eller om det finns frågor med anledning av ovanstående.

 

Styrelsen genom

Anders Joelsson
Ordförande Hammarby Rodd, This is a mailto link
Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Alexandra Börjesson, Sankt Göransgatan 153 lgh 1315
11217 Stockholm

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link