Hoppa till sidans innehåll

Kallelse till årsmöte 5 april

01 FEB 2022 11:15
Hammarby IF Roddförenings årsmöte kommer att hållas tisdagen den 5 april kl. 19:00 i båthuset. Det kommer även ges möjlighet att ansluta digitalt.
  • Skapad: 01 FEB 2022 11:15

Detaljer om hur man ansluter digitalt kommer publiceras här på hemsidan i god tid innan mötet. Styrelsen tar stöd av Riksidrottsförbundets “Vanliga frågor om corona och idrott” för att genomföra årsmötet efter mars månads slut, i förhoppning om att den senaste pandemivågen hinner avta och att detta kan möjliggöra deltagande på plats för så många medlemmar som möjligt (styrelsen planerar även att föreslå en stadgeändring för att kunna hantera situationer som dessa i framtiden).
 
Kallelse och dagordning finns länkat här nedan. Alla medlemmar boendes i Sverige kommer även att få en skriftlig kallelse per brev innan årsmötet. Efter årsmötet bjuder vi på middag.

Valberedningens förslag kommer att finnas tillgängligt här på vår hemsida.
 

Kallelse och dagordning för årsmöte [pdf]
 

Motioner till årsmötet (se §16 i stadgarna) skall vara styrelsen tillhanda senast den 8 mars.

Skicka till e-post:
This is a mailto link

eller adress:
Hammarby Rodd
c/o Anders Haulin
Rabarbergatan 8
754 49 Uppsala 
    
En motion till årsmötet böra vara en fråga som berör föreningen och alla dess medlemmar och som inte kan beslutas på ett styrelsemöte. Motionen bör innehålla ett konkret förslag för stämman att ta ställning till. Det är lätt att skriva en motion. Tänk på att skriva kortfattat och använd ett enkelt språk som inte kan missuppfattas. Ta endast upp ett ämne per motion, det går bra att lämna in flera motioner om du har flera ämnen som du vill behandla.
 
1. Rubrik. Börja med en rubrik som talar om vad motionen handlar om.
 
2. Vad vill du att föreningen ska göra? Beskriv anledningen till att denna motion behöver ställas. Ange relevant bakgrundsfakta, dels för att tydliggöra problemet men också för att underlätta för dem som senare läser motionen och beslutar i ärendet.
 
3. Syfte (motivering). Skriv en text som berättar varför du tycker som du gör.
 
4. Att-satser. Jag/vi föreslår därför att föreningsstämman beslutar att:...
 
5. Avslutning. Du ska alltid avsluta din motion med att skriva ort och datum då du skrev din motion, och underteckna med ditt namn. Vid motion via e-post går det bra med digital signering eller signering på papper i efterhand.
 
Styrelsen kommer till årsmötet att avge skriftligt yttrande över inkomna förslag.
Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Alexandra Börjesson, Sankt Göransgatan 153 lgh 1315
11217 Stockholm

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link