Hoppa till sidans innehåll

Stöd Ahmets satsning mot världstoppen!

11 OKT 2021 17:55
Hammarby Rodd och Ahmet Rapi behöver din hjälp att stödja en ung roddares satsning mot VM-guld.
  • Skapad: 11 OKT 2021 17:55

Ahmet är en 23 år gammal Hammarbyroddare som sedan han blev senior skördat framgångar med 9 SM-guld och 5 andra SM-medaljer, därtill tog han 4 SM-guld som junior. Under SM i slutet av augusti tog han 2 guld och ytterligare 2 medaljer, tidigare i år vann han även både Sprint-SM och SM i kustrodd; och i juni gjorde han debut i roddens toppskikt genom två starter i världscupen.

Ahmet är en uppskattad lagkamrat och ledare som alltid finner tid att engagera sig i roddsporten som ledare för ungdomar, coach till motionärer och en sparringpartner till tävlingsroddare som alltid hittar sätt att pusha sig själv och andra längre. Ahmet har tidigare i år uppmärksammats för sina insatser med stipendium från Svensk Rodds stödorganisation vilket varit väldigt uppskattat då han bekostar större delen av sitt tävlande själv och gör stora uppoffringar för att kunna konkurrera i toppen.

Ahmet gjorde fina internationella resultat i världscupen och kom till A-final där han blev sexa.  I den hårda konkurrensen är det material som Hammarby haft till förfogande dock inte tillräckligt vasst för att nå ikapp bättre finansierade roddare från större roddnationer. 

Hammarby Rodd har drabbats hårt av pandemin då vår eventverksamhet, som är en viktig inkomstkälla, behövt ligga på is och vår finansiella situation inte tillåter några stora utgifter. Klubben har nu en möjlighet att köpa en båt som passar Ahmet och kan hjälpa honom att nå nästa nivå och då båten kostar 109 000 kr vill klubben nu be om er hjälp för att finansiera 40 000 kr av denna kostnad. 

Ahmet och Hammarby Rodd vore därför oerhört tacksamma om du kunde avvara ett belopp, litet eller stort, för att hjälpa till att bekosta detta inköp och representera Sverige i roddeliten!  

Skänk ditt bidrag till Hammarby Rodds plusgiro 193213-6 eller genom swish till 123 08 07 800 senast den 30 november 2021. Märk gärna bidraget med “Båt 2021” eller ett namnförslag till båten. För frågor om kampanjen, eller om du vill bidra till Ahmet eller klubben på något annat vis, kontakta This is a mailto link

Se mer av Ahmet på hans instagram: www.instagram.com/ahmet_rapi 

Vänligen 

Hammarby Rodd och Ahmet Rapi

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Alexandra Börjesson, Sankt Göransgatan 153 lgh 1315
11217 Stockholm

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link