Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Roddförbundet


Svenska Roddförbundet genomför en nivå 2 utbildning för tränare och ledare i helgen. Vi har valt att lyfta ut denna föreläsning och bjuda in fler att lyssna på den.
 
 

Köp SR:s nya tygkasse

(2020-11-11 10:36)
 
 
 
 
För er som är intresserade av att söka till RIG Rodd på Sandagymnasiet i Jönköping hösten 2021 finns här mer information om antagningsförfarandet.
 
Hej alla roddare som ska söka till gymnasiet i höst!
 
Äntligen är det dags för Sveriges roddlandslag att göra årsdebut och årsavslut på ett internationellt mästerskap! Årets EM går av stapeln mitt i polska Poznan på sjön Malta.
 
Idrottsföreningar som bedriver verksamhet för äldre (65+) har under oktober och november 2020 möjlighet att söka ett verksamhetsstöd för den målgruppen.
 
Vi vill bara uppmärksamma er att ansökan för kompensationsstöd för verksamhet i tredje kvartalet (juli, augusti och september) är öppen mellan 15/10 till 26/10 klockan 12.00 och att ansökan görs i respektive förenings Idrottonlinesida i fliken Idrott
 

Uttagning EM

(2020-09-25 19:58)
I Poznan, Polen 10-11 oktober
 
Sällskapet Årslavarna grundades 1982. Föreningens syfte har sedan dess varit att ekonomiskt stödja svenska elitroddare.
 
SR har arbetat fram ett material som är användbart för klubbar och distrikt för att sätta upp säkerhetsfråga på agendan.
 
Efter att tvingats ligga lågt med våra nivåutbildningar under våren ser vi nu möjligheten att bjuda in till utbildningar igen.
 
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Anders Haulin, Vapengatan 20
12652 Hägersten

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hammarbyrodd.se