Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Roddförbundet


Filippi roddbåtar

(2022-05-12 13:59)
SR har förlängt samarbetsavtalet med Filippi Sverige. Detta säkrar att SRT24 (Sweden Rowing Team) har bra båtmaterial kommande säsong. Ett samarbete som vi tror gagnar alla parter.
 
 
Svenska Roddförbundet bjuder in till nivå 1 utbildning.
 
Svenska Roddförbundet driver tillsammans andra förbund inom kanot, issegling, segling, motorsport på vattnet ett projekt om anläggningsfrågan.
 
 
Efter 2 års uppehåll så har Regatta84 äntligen den stora äran att återigen bjuda in till Ryrsjöregattan. Årets upplaga kommer att gå av stapeln den 4-5 juni.
 
Östra Roddistriktsförbundet (ÖRDF)behöver din hjälp för att ta fram en ny regattaposter
 
Det är härligt att se hur roddsverige återstartas efter pandemin. Vattensäsongen är i gång och vi ser inbjudningar till läger, aktiviteter och tävlingar som har haft paus under de senaste två åren återkommer.
 
Dags för klubbtränare att nominera aktiva juniorer och seniorer som har ambition att representera Sverige i under 2022 på ”World Rowing Beach Sprint Finals” eller ”European Rowing Coastal and Beach Sprints Championships”.
 
 
SRT24 som är seniorlandslagets program mot OS i Paris 2024 har liten uppdatering av läget från Förbundstränaren Marco Galoene.
 
SR har under 2022 fått återstartsstöd från Riksidrottsförbundet för att starta upp verksamheten efter pandemin. Det är främst barn och ungdomsverksamhet som prioriteras.
 
Idrottsminister Anders Ygeman meddelade i februari att idrottsrörelsen ges ytterligare stöd för att kompensera de negativa konsekvenser som idrottsverksamheter drabbats av i samband med återinförda restriktioner.
 
I helgen fick vi äntligen ses för en fysik tävling igen. Vi fick efter inställt EM följt av ett virtuellt Swedish Open möjlighet att träffas i Jönköping där SM, JSM, student-SM och en del inbjudningslopp genomfördes.
 
Efter kvällens lagledarmöte kommer här en uppdatering på startlistan och info om saker som är bra att tänka på.
 
Hyr festlokal
 
Vaccinerad
 
 
 

instagram.com/hammarbyrodd

Postadress:
Hammarby IF Roddförening - Rodd
Alexandra Börjesson, Sankt Göransgatan 153 lgh 1315
11217 Stockholm

Besöksadress:
Sundstabacken 12
12030 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hammarbyrodd.se