Gå till innehåll
Hammarby IF Roddförening
Hammarby IF Roddförening

Luciarodden 9 december

Hammarby Rodd bjuder in alla roddare i distriktet till årets Luciarodd, lördagen 9/12 kl. 09.

Hej roddare! Det är snart dags att fira vår årliga Luciarodd och vi i Hammarby Rodd hoppas att du firar med oss, lördagen den 9 december kl 9.00!
Förhoppningsvis finns det ingen is på vattnet så att vi kan ta ut större båtar, samt inriggare för nyare roddare. Självklart kommer vi att ha en reservplan om det blir is. Klä er varmt och på temat (t.ex. luciakrona, stjärngossar, pepparkaksgubbar, tomtar, alla är välkomna) för att hjälpa oss sprida lite feststämning till Årstaviken och runt om i Stockholm! Kom och bjud in vänner och familj att vara med. Det kan vara roligt för dem att titta från land eller ner från Årsta- eller Liljeholmsbron, eller till och med delta i en löprunda eller promenad!

Beroende på antalet intresserade kan vi kanske ta emot alla i Hammarbybåtar och därför ber vi er att anmäla ert intresse i den bifogade enkäten så snart som möjligt, men senast den 5 december. Om ni vill ta med båtar kan det naturligtvis också ordnas.

Efteråt bjuder vi på ett lättlunch, glögg och lussekatter! Bastun kommer att vara varm, och för er som är modig (eller galen) nog finns det till och med en stege som hjälper att klättra upp ur vattnet efter ett dopp från bryggan.

Anmäl dig till Luciarodden här: https://forms.gle/2tr5gjEH54sf1zaJ8 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


//


Hello Rowers! It's almost time to celebrate our annual LuciaRodd and we at Hammarby would like to invite you to join us! We will celebrate on Saturday, December 9th at 9am.

Hopefully there is no ice on the water so that we can take larger boats out as well as inriggers for newer rowers. Of course we will have a back-up plan if there is ice. Dress warmly and in the theme (e.g. Lucia crown, stjärngossar (star boys), gingerbread people, santas, all are welcome) to help us spread some festive atmosphere to Årstaviken and around Stockholm! Come and invite friends and family to join. It can be fun for them to watch from land or down from Årsta's or Liljeholmen's bridge, or even participate in a run or walk!

Depending on the amount of people interested, we may be able to accomodate everyone in Hammarby boats, and thus we request that you fill out your interest in the attached survey as soon as possible, but no later than December 5th. Of course if you wish to bring your boats along that can also be arranged.

Afterwards, the club offers a light lunch, glögg and lussekatter! The sauna will be hot and for those of you who are brave (or crazy) enough, there is even a ladder to help you climb out of the water after a dip from the dock.

Sign up for Luciarodden here: https://forms.gle/2tr5gjEH54sf1zaJ8 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-11-20

Senast uppdaterad: 2024-01-31

Författare: Henrik Persson

Sponsorer