Gå till innehåll
Hammarby IF Roddförening
Hammarby IF Roddförening

Hyra festlokal

Födelsedagskalas, bröllop eller konferensfest med företaget?

Hyr vår fina festlokal med strandtomt på bekvämt gångavstånd från Gullmarsplan!

I vår festlokal har det förekommit många glada fester och andra sammankomster genom årens lopp. Det går att hyra festlokalen veckans alla dagar, om den inte är bokad av någon annan. Ni kan vara upp till 70 personer samtidigt.

Utanför festlokalen ligger en härlig terrass där till exempel välkomstdrinken kan avnjutas, med Mälarens glittrande vatten som fond. Från terrassen kan man ta en trappa ner till strandtomten som är inhägnad. Detta ger utmärkta möjligheter att till exempel kombinera festen/sammankomsten med en båttur från centrala Stockholm, att servera aperitifen i det fria eller att grilla korven till vickningen.

Huset är trots allt ett båthus med roddbåtar, varför inte låta gästerna eller medarbetarna prova på att ro i en riktig roddbåt med instruktioner av erkänt duktiga roddare? Mer om detta här!

Utrustning för 70 personer ingår i uthyrningen. Festlokalen kan möbleras efter många olika önskemål och du kan tillaga din egen mat i köket. Det finns både stora och små bord.

Klicka här för vägbeskrivning Länk till annan webbplats.

Pris för en standarduthyrning är
- Högsäsong (1 maj–30 september): 12.000 kr
- Lågsäsong (1 oktober–30 april): 11.000 kr

Kostnad för normalstädning ingår. För på förhand överenskommen, och mer omfattande, grovstädning tas en extra avgift ut. Deposition för oförutsedda händelser tas ut.

För andra upplägg, såsom hyra under flera dagar eller endast dagtid, för medlemmar, etc, kontakta festlokalsanvarig.

Intresserad? Kontakta Hammarby Rodds festlokalsansvarige på lokal@hammarbyrodd.se om du vill boka, har frågor om festlokalen eller vill komma och titta på lokalen.

Ha en riktigt trevlig fest!

Publicerad: 2022-12-30

Senast uppdaterad: 2024-02-05

Författare: Henrik Persson

Sponsorer