Gå till innehåll
Hammarby IF Roddförening
Hammarby IF Roddförening

Medlemskap & avgifter

Medlems- och träningsavgifter

Den som vill stödja Hammarby IF Roddförening och/eller vara passiv medlem, men som inte vill träna i föreningen, ska betala medlemsavgift. Avgiften är per kalenderår:

  • 200 kr per år för seniorer (från och med året man fyller 19)
  • 100 kr per år för juniorer (till och med året man fyller 18)


Den som nyttjar faciliteterna i båthuset, såsom roddmateriel, gym, dusch och bastu, ska betala träningsavgift (medlemskap i föreningen är inkluderat). Då blir man medlem i föreningen samt får nyttja de roddbåtar som passar roddarens kompetens och vikt (hör med roddchefen vilka båtar som kan vara aktuella), och allt annat som båthuset har att erbjuda. Dessutom löser roddföreningen tävlingslicens för alla roddare som tävlar för föreningen. Träningsavgiften (inklusive medlemskap) är per kalenderår från och med år 2023:

  • 1500 kr för seniorer, från och med året man fyller 19 år
  • 750 kr för juniorer, till och med året man fyller 18 år
  • 1200 kr för studerande och arbetslösa, och pensionärer (fr.o.m. 65 år)

Inträde med avvikande datum, samt tillfälligt medlemskap:

  • Ingen träningsavgift betalas för innevarande år vid tillträde efter 15 november.
  • Vid tillträde efter 1 juli betalas 500 kr för juniorer (t.o.m. 18 år) och 1000 kr för seniorer (fr.o.m. 19 år) för innevarande år. Reducerat pris tillämpas inte.
  • Tillfälligt medlemskap kan beviljas för personer som är i Sverige eller Stockholm mer än 1 månad i rad, dock mindre än 6 månader. Om man tränar med föreningen tillfälligt, så betalar man ett engångsbelopp om 750 kr, som täcker både medlems- och träningsavgifter.

Ange namn, personnummer, epostadress och adress, samt skriv "Årsavgift" på inbetalningen, som görs till plusgiro 193213-6 (Hammarby IF:s Roddförening). Glöm inte att göra en medlemskapsanmälan (se nedan).

Kontakta kassören (kassa@hammarbyrodd.se) om du önskar kvitto till friskvårdsbidrag.

Information till nya medlemmar

När du har blivit medlem är det viktigt att du är införstådd med föreningens medlemsregler och stadgar. Kom även ihåg att be om inloggningsuppgifter till roddjournalen, om du inte redan har!

Information om träningar och tävlingar med mera sprids via vår maillista som alla våra aktiva roddare bör vara med i för att få reda på all viktig information. Du blir medlem genom att skicka ett tomt mail till aktiva-subscribe@hammarbyrodd.se.
Om du inte längre vill stå med på aktiva-listan, skicka ett tomt mail till aktiva-unsubscribe@hammarbyrodd.se.

Kontakta webbadministratören om du har några frågor.

Medlemskapsanmälan

För att bli medlem i Hammarby IF Roddförening ska du även registrera dina personuppgifter (gäller ej dig som går/gått nybörjarkurs). Skicka dina personuppgifter med e-post till reg@hammarbyrodd.se:
- Namn
- Bostadsadress
- Personnummer
- Telefonnummer

Publicerad: 2022-12-31

Senast uppdaterad: 2023-05-05

Författare: Henrik Persson

Sponsorer